Tromgeroffel! ZB is een nieuwe contentmanager rijker. Claire Verhage is onlangs bij ons begonnen. Hoog tijd voor een nadere kennismaking. De nieuwste aanwinst van ZB stelt zich voor!

Wie is Claire Verhage?
‘Een veelzijdige contentmanager van bijna 39 jaar met ruim tien jaar ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. Mijn doel? Precies op het juiste moment het relevante verhaal vertellen, op een manier die verrast en impact heeft. Inhoudelijk gedreven en mega-betrokken, dat kenmerkt mijn aanpak. Na werktijd vind je mij in de dansstudio, op de yogamat of – met mijn dochter – in de zandbak. Ik woon met mijn gezin in Amersfoort maar reis graag de wereld over op zoek naar verre stranden en mooie oorden.’

Wat heb je hiervoor gedaan?
‘Al tijdens mijn studies Nederlands in Leiden en Journalistiek in Utrecht schreef ik veel. Dat is de rode draad in mijn loopbaan. Ik werkte voor KPN, ABN AMRO en Shell waar ik veel content hebt gemaakt, concepten heb bedacht en eindredactie heb gedaan. Complexe onderwerpen snel terugbrengen tot de kern en vertalen naar prikkelende content, daar krijg ik energie van.’

Wat ga je doen bij ZB?
‘Bij ZB ben ik verantwoordelijk voor verschillende contentmarketingprogramma’s. In eerste instantie focus ik me op het platform Betere Wereld van PFZW en de domeinen betaalbaarheid, toekomstgerichte oplossingen en integrale gebiedsontwikkeling van BPD.’

Wat heeft je op je eerste dag het meest verbaasd?
‘De open sfeer en onuitputtelijke energie van collega’s. Die positieve vibe is onmiskenbaar zodra je het pand binnenloopt. Maar het is voor mij ook weer even nieuw om zonder pasjes, poortjes en liften mijn werkplek te bereiken, ik ben gewend aan grote zakelijke omgevingen.’

Wat is jouw best bewaarde geheim?
‘Mijn guilty pleasure is foute jaren 80-muziek. Een voorbeeld? She drives me crazy van Fine Young Cannibals. En ik ben net iets te gek op kroketten. (Maar dat zal niet lang geheim blijven vrees ik.)’

Reageer