Strategie

Een merk is emotie. De kracht van een merk is mensen helpen bereiken wat ze willen. Deze twee elementen vormen voor ons het hart van elke strategie. We helpen merken en organisaties hun belofte en boodschap te vinden, te formuleren én te vertellen. We helpen merken zich duurzaam te verbinden met hun doelgroepen. Met impactvolle creativiteit. Authentiek. Geloofwaardig. Relevant.

Concept

Jouw organisatie in het hart en hoofd van mensen. Op een waardevolle manier. Waarbij de inhoud van het merk, en waar het voor staat, duidelijk is. ZB ontwikkelt strategische en positionerende contentconcepten met ‘milelage’ die zorgen voor impactvolle communicatie en inspirerende content die bijdragen aan voorkeur, verbinding en vertrouwen.

Content

Consumenten anno 2023 zijn klaar met loze reclamepraat en geroeptoeter. Consumenten willen weten waar merken voor staan en wat ze bieden om ze te helpen bereiken wat ze willen. Hoe ze hun dagelijks leven beter, leuker en makkelijker kunnen maken. Mensen helpen met content die snaren raakt. De juiste content voor het juiste publiek en het juiste kanaal. Dat is de kracht van ZB.