Het verhaal van ZB begint in 1991. Een student PR en een student Journalistiek starten samen een bedrijfje voor pr-adviezen en teksten. Meer dan dertig jaar later is ZB uitgegroeid tot allround, prijswinnend bureau voor communicatie & content.

ZB ontwikkelt effectieve strategieën, creatieve concepten en relevante content. We maken onder meer online platforms, campagnes, social content, podcasts, magazines en video’s. Het team is een creatieve cocktail van strategen, communicatieadviseurs, contentmakers, designers en online specialisten.

Maatschappelijke impact

We willen met ons werk van betekenis zijn, impact hebben. Dat betekent dat we graag werken voor organisaties en bedrijven die het verschil maken in onze maatschappij. Het zijn de organisaties die zich hard maken voor een eerlijke arbeidsmarkt, meer betaalbare woningen, een goed pensioen of voor iedereen bereikbare zorg.

Meetbare resultaten

Dagelijks zetten we onze tanden in taaie en complexe vraagstukken. Die liggen op het gebied van merk- en contentstrategie, het versnellen van veranderprocessen, het ontwikkelen van campagnes of het bedenken van formules en concepten.

Ons werk zorgt voor harde, meetbare resultaten: gemotiveerde medewerkers, een nieuwsgierige arbeidsmarkt, loyale klanten en betrokken relaties. Ons specialisme? Strategieën en concepten bedenken die zorgen voor contact met moeilijk bereikbare doelgroepen. We wonnen er meerdere awards voor. Check bijvoorbeeld hoe we CEO’s wisten te bereiken voor een pensioenfonds. Of jonge parttimers voor een supermarkt.