We werken exclusief voor organisaties die een bijdrage leveren aan een wereld die eerlijker, gezonder en duurzamer is. Met impactvolle communicatie en inspirerende content bijdragen aan voorkeur, verbinding en vertrouwen. Dat is ZB. Wij geloven dat we elke gewenste doelgroep kunnen bereiken en raken. Niet door hard of steeds harder te schreeuwen om aandacht, maar door te luisteren en na te denken waarmee we een doelgroep écht helpen.

Vrijmoedige denkers.

Wij zijn het bureau voor communicatieadvies en contentmarketing en bieden een creatieve cocktail van strategen, communicatieadviseurs, contentmakers, online specialisten en vormgevers. We zijn vrijmoedige denkers en doortastende doeners. Zo doen we ons werk, zo staan we in het leven. Vrolijk, vooruitstrevend en vindingrijk. Onze adviseurs zijn heel verschillend, maar stuk voor stuk betrokken en bevlogen.

We ontwikkelen de strategie voor een complex vraagstuk en voeren deze met evenveel plezier uit. We zijn van adviseren en realiseren, van meedenken en meedoen, van aanpakken en doorpakken. Altijd met één ding voor ogen: het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Bekijk ons team

Taaie vraagstukken.

ZB bestaat sinds 1991 en sinds dag één vormen inhoudelijk en kennis gedreven merken de rode draad in ons werk. Dagelijks zetten we onze tanden in veelal complexe, taaie vraagstukken. Die liggen op het gebied van merkstrategie en reputatiemanagement, het versnellen van veranderprocessen, het ontwikkelen van campagnes, formules en concepten, het communicatiever maken van de organisatie en het verbinden van de buitenwereld met de binnenwacht.

We werken aan opdrachten in de gezondheidszorg, onderwijs, gebiedsontwikkeling, maar ook in de wereld van verzekeringen, pensioen en voetbal. Waarbij de communicatie en content die we voor onze rekening nemen zorgt voor harde, meetbare resultaten: gemotiveerde medewerkers, een nieuwsgierige arbeidsmarkt, loyale klanten en betrokken relaties.

Bekijk hoe we thuis zijn in pensioen

Écht helpen.

Ondersteboven houden en binnenstebuiten keren. Uit de buurt blijven van wat leeg en loos is, omarmen wat belangwekkend en betekenisvol is. Wij geloven dat we met impactvolle communicatie en inspirerende content elke gewenste doelgroep kunnen bereiken en raken. Door te luisteren en na te denken waarmee we een doelgroep écht helpen. Pas dan lukt het om indruk te maken met unieke kennis, bijzondere producten of knappe prestaties.

Bekijk welke prijzen we wonnen