Je knippert met je ogen en… er is weer een nieuwe ZB’er ;) Graag stellen we je even voor aan onze nieuwe, zeer ervaren en natuurlijk ontzettend leuke collega’s! Zo is Ivar aangetrokken om bij ZB de strategie unit verder uit te bouwen, gaat Reemt aan de slag als content editor en is Roline onze nieuwe projectmanager. En… uit onze flexibele schil zijn ZZB’ers Marjolijn (contentmanager) en Tessa (online strateeg) inmiddels ook weer actief op verschillende projecten.

Projectmanager Roline

Projectmanager Roline is een kersverse aanwinst voor ZB. Roline is een ervaren regelaar en een kei in het aansturen van projecten. Ze studeerde taalwetenschap en neurolinguïstiek in Groningen. Daarna werkte ze onder meer als accountmanager voor ONVZ. Ook was ze als projectmanager van een vertaalbureau verantwoordelijk voor de zakelijke teksten van onder meer Heineken en Gapgemini.

Lees meer over Roline

Content editor Reemt

Een andere tak van sport. Dat is wat ZB letterlijk is voor Reemt Borcherts. De geboren Groninger kwam in augustus over van FOX Sports, waar hij crossmediaal redacteur was. Reemt deed als content editor eerder ervaring op bij onder meer hockey.nl en het Algemeen Dagblad. In zijn vrije tijd is Reemt hockeycommentator bij tv-zender Ziggo Sport.

Lees meer over Reemt

Strateeg Ivar

Ivar is een strateeg met een rijke carrière in digital media, management consulting, telecom en gaming. Hij was onder andere vice president Content van Spil Games, vice president Digital Services van TomTom en directeur van online adviesbureau Wundershift,. Zijn specialismen: digitale strategie en business development.

Lees meer over Ivar

Contentmanager Marjolijn

Marjolijn is een zeer ervaren contentmanager die zowel aan bureau- als aan klantzijde werkt. Zo was zij als contentmanager onder meer verantwoordelijk voor on- en offline mediaprojecten van KPN, UWV en ABN AMRO. Voor ZB is zij nu interim contentmanager en werkt zij onder andere aan projecten van opdrachtgevers BPD en Alliander.

Lees meer over Marjolijn

Online strateeg Tessa

Tessa was zo’n twintig jaar geleden één van de eerste (vrouwelijke) webdesigners in ons land. Passie voor het digitaal verder brengen van mensen en organisaties kenmerkt Tessa. Ze heeft bergen online ervaring en werkte eerder onder meer voor TenneT en het Kadaster en is bij ZB actief op projecten van Alliander en Arval/BNP Paribas.

Lees meer over Tessa

Reageer