Inmiddels zijn er weer twee nieuwe collega’s bij ZB gestart. Namelijk producer Inger van Opstal en (online) redacteur Sanne Meurs. Wij stellen ze even aan je voor.

De hele dag contacten leggen, regelen, uitzoeken, fixen en ondertussen het overzicht behouden. Dát is producer Inger. Deze geboren en getogen Edese werkte als accountmanager bij een congrescentrum en als producer bij een reclamebureau. Bij ZB ondersteunt ze communicatieadviseurs en contentmanagers bij campagnes, adviestrajecten en mediaproducties.
Thuis is Inger omgeven met een grote verzameling elpees die haar liefde voor de jaren ’80 verraden. De muziek uit die tijd zingt ze woord voor woord mee. Ook op kantoor – en het is maar de vraag hoe blij haar collega’s daarvan worden…

Geef (online) redacteur Sanne pen en papier – oké, of een toetsenbord – en ze tovert alles wat woorden bevat om tot een soepel lopend verhaal. Of het nu een blog, webtekst, een magazine of een nieuwsbrief is… Sanne weet hoe ze jouw tekst moet aanpassen op de doelgroep én waar ie aan moet voldoen om te worden gevonden in zoekmachines.
Sanne was contentmarketeer voor een beddenfabrikant, freelance tekstschrijver en had een eigen zaak in retromeubelen.
Als je Sanne in het weekend tegenkomt, is de kans groot dat ze sportkleding draagt. Hardlopen wisselt ze af met krachttraining of een rondje op de racefiets. Wat ze doet om tot rust te komen? Laat haar alleen met Pinterest en je hebt urenlang geen kind aan haar…

Reageer