Annelies - Contentmanager

Woorden en woordgebruik fascineren haar eindeloos. Hoe vertel je iets goed en duidelijk voor die ene doelgroep? Welk verhaal wil je overbrengen en hoe doe je dat het beste? Annelies is de eindredacteur van ZB, onze rode pen. Een taalnazi, zullen sommigen zeggen. Zelf ziet ze haar werk liever als kwaliteitsbewaking, het slot op de deur. En als mede-oprichter van ZB voelt ze zich soms inderdaad het geweten van de zaak.

Na haar studie aan de School voor de Journalistiek in Utrecht was Annelies als redacteur verbonden aan diverse kranten en publiekstijdschriften. Bij ZB ontwikkelde ze in de afgelopen dertig jaar talloze formules en gaf ze leiding aan platforms, websites en magazines. Het door haar ontwikkelde gepersonaliseerde platform verder-online.nl won talloze (inter)nationale prijzen, waaronder de Grand Prix Contentmarketing (beste data driven executie).

Annelies is verliefd op haar geboortestad Amsterdam en is daar vaak te vinden. Maar het is de Ginkelse Heide die haar elke ochtend de rust en ontspanning geeft (en de broodnodige dagelijkse 10.000 stappen).

Vind Annelies op LinkedIn.