Luuk - Projectmanager

We zouden graag zeggen dat Luuk zijn geboortegrond voor ZB verliet en voor ons naar Ede kwam. Maar de waarheid is dat hij voor de liefde vanuit Schiedam naar de Veluwe verhuisde. Als puber droomde hij van een toekomst als zakenman, maar op het Schiedamse vwo waren zijn favoriete vakken beeldende vorming, drama en muziek. Daarna wachtte hem dus een moeilijke keuze, die tussen gevoel en ratio. Het werd de laatste.

Luuk haalde zijn diploma Logistiek en Economie (tegenwoordig Logistiek Management) aan de Hogeschool Rotterdam en kwam terecht in de transportwereld. Niet zijn droombaan, want ergens hoopte hij toch zijn creatieve talenten ooit te kunnen aanboren. En zo geschiedde. Via de liefde, een verhuizing naar Ede én die ene vacature bij ZB. Plannen en regelen, zijn ‘blauwe’ kwaliteiten inzetten tussen creatieve geesten die wars zijn van organiseren: alles komt samen als projectmanager bij ZB.

Luuk is streng maar rechtvaardig als een planning of een budget niet klopt. En stiekem opgetogen dat zijn creatieve skills bij ZB ook worden gewaardeerd, en sterker; steeds vaker worden ingezet. Want dat Luuk een logistiek talent is, dat weten wij inmiddels wel. Maar deze Schiedammer op de Veluwe heeft meer in zijn mars. Kijk vooral even op https://www.behance.net/luuksmits als u het niet gelooft. Een georganiseerde creatieveling; het bestaat dus echt.