Wynet - Managing Director

Ze is bijna niet bij te benen. Letterlijk noch figuurlijk. Want stappen zetten, dat is een way of life voor Wynet. In haar vrije tijd zet ze die graag in het Hollandse Waterland, maar liever nog in de Italiaanse Dolomieten. Bergschoenen in de aanslag en gáán.

Als managing director bij ZB maakt haar stappenteller overuren. In spreekwoordelijke zin dan. Want mochten we de indruk wekken dat Wynet in het wilde weg stappen zet; niets is minder waar. Ze heeft een duidelijke stip op de horizon.
Duurzame groei, noemt ze het zelf. Het ontwikkelen van de business én van het team. Ze lijkt voorop te lopen, maar verliest je nooit uit het oog. Vragen stellen, diepe interesse en inhoudelijk-strategisch meedenken met klanten én collega’s; dat is wat ze doet.

Vóór haar leidende rol bij ZB was Wynet commercieel directeur bij contentbureau Presenter. Daarvoor werkte ze in account director-functies onder meer voor Sanoma, Scripta en TMP Worldwide. Tot ze koers zette naar Ede. Zonder wandelschoenen. Mét killer heels. Want stappen zetten doet ze doordeweeks in stijl.

Vind Wynet op LinkedIn.

Wynet Kalf