Hé, hallo! Ben jij die opgewekte, energieke, ambitieuze strategisch communicatieadviseur die we bij ZB zo ontzettend hard nodig hebben? Dan staat je nog maar één ding te doen: neem snel contact met ons op. Want we zijn niet alleen razend druk met uitdagende opdrachten, we zetten met ons bureau ook volop in op groei. En dat vraagt om versterking door toppers en talenten uit het vak. Collega’s die zich willen inzetten voor onze opdrachtgevers en voor onze club.

Eerst even iets over ZB

Met communicatie en content werken we aan voorkeur, verbinding en vertrouwen. Dat is wat we doen. Zo helpen we onze opdrachtgevers aan gemotiveerde medewerkers, trouwe klanten en betrokken relaties.
We adviseren bedrijven en organisaties over een breed scala aan communicatie- en contentvraagstukken, ontwikkelen formules en concepten, werken aan projecten en programma’s en realiseren uitingen voor prachtige opdrachtgevers als T-Mobile, Achmea, KNVB, SNS Bank, BPD, PGGM en Radboud UMC. ZB bestaat sinds 1991 en ons team bestaat uit meer dan twintig betrokken communicatieadviseurs en contentconsultants. We werken vanuit een, al zeggen we het zelf, schitterend monumentaal pand in het centrum van Ede en op locatie bij opdrachtgevers. We wonnen de afgelopen jaren een groot aantal awards en zijn onder andere meervoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing.

Wat houdt de functie in?

We zoeken een inspirerende en praktisch ingestelde communicatieprofessional.
Een strateeg met ervaring en energie, die in projecten de kar kan trekken en de samenwerking tussen bureau en opdrachtgever begrijpt.
Je verdiept je makkelijk in veelal complexe opgaven en onderwerpen en je analyses zijn vlijmscherp. Het bedenken van een communicatiestrategie en het opzetten van een communicatieplan zijn gesneden koek voor jou. Je flexibele, oplossingsgerichte houding is vanzelfsprekend, als ook je focus op resultaat en oog voor kwaliteit.
Je kunt opdrachtgevers als inspirerende sparringpartner adviseren, met hen meedenken over interne veranderingen of externe uitdagingen. En oh ja, we werken voor veel kennisintensieve A-merken. We zijn dan ook op zoek naar een collega die affiniteit heeft met dat type organisaties. Of in elk geval niet wegloopt voor onderwerpen als energietransitie, pensioen, gebiedsontwikkeling of zorg en welzijn.

Kortom

Wij snappen als bureau dat je mensen alleen met relevante, betekenisvolle communicatie en content kunt informeren en inspireren. Van klanten tot eigen medewerkers en van stakeholders tot de arbeidsmarkt. Hoe ogenschijnlijk taai een onderwerp of opgave ook is, wij vinden altijd de ‘magic’ om mensen in beweging te krijgen. Met ‘in the end of the day’ de belofte dat de communicatie en content van ZB bijdraagt aan de gewenste verandering, verbetering of vooruitgang.

Dit ben jij…

We zoeken een echte bureaustrateeg. Dat betekent dat je je makkelijk verdiept in complexe opgaven en onderwerpen, je snel een vlijmscherpe analyses maakt, maar ook in korte tijd een compact plan kan opleveren.
Je inspireert opdrachtgevers en denkt met hen mee over hun interne veranderingen en externe uitdagingen. Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht, hebt oog voor kwaliteit en uiteraard je focus op het eindresultaat.
Het op papier zetten van een communicatie strategie en het bedenken van contentconcepten zijn gesneden koek voor jou. En je las het… dat doe je voor kennisintensieve A-merken. We zijn dan ook op zoek naar een collega die affiniteit heeft met dat type organisaties. Of in elk geval niet wegloopt voor onderwerpen als energietransitie, pensioen, technologie, gebiedsontwikkeling of zorg en welzijn.

Functie- eisen

• HBO/WO en minimaal 10 jaar ervaring als communicatieadviseur, waarvan minimaal 7 als strateeg;
• Je hebt aantoonbare, gedegen kennis van het vak en bent een volwaardig gesprekspartner
• Je werkt planmatig, gestructureerd, nauwkeurig en levert kwaliteit
• Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent in staat om snel verbanden te leggen
• Je volgt de ontwikkelingen in marketing, communicatie en media op de voet
• Je bent betrokken, initiatiefrijk en klantgericht
• Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten, maar bent graag onderdeel van een team en zit niet op je eigen eilandje
• Je bent gewend om eindverantwoordelijkheid te dragen en kan collega’s in een team motiveren en sterker maken

Wat wij bieden…

• Een enthousiast, multidisciplinair team met gedreven professionals;
• Een goed salaris, dito bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eigen pensioenregeling;
• Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar, met de ambitie om in vaste dienst te treden;
• Aandacht voor jouw permanente ontwikkeling d.m.v. interne en externe opleidingen en trainingen.

Reageren

Lijkt het je wat? Check op onze website dan ook nog ons profiel, onze cases en alle collega’s. Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar merel@zb.nl. Heb je nog vragen, bel dan even met operationeel manager Merel van den Berg via 03 18 61 12 46. Tot snel!

Deze vacature staat online tot en met 29 november, na deze datum is de vacature gesloten en worden kandidaten geselecteerd.

Reageer