Wat veel mensen nog niet weten… ook art director Esther Kuipers is in dienst getreden van ZB. Esther maakte als ervaren vormgever onderdeel uit van onze flexibele schil. Omdat we steeds meer designopdrachten krijgen, werkt Esther nu drie dagen per week vast bij ZB. Daarnaast heeft ze nog steeds haar eigen praktijk waar ze onder andere werkt aan huisstijlen, magazines en het vormgeven van boeken.

Esther leidt voor ZB onder meer alle vormgevingsopdrachten voor SNS Bank. Ook is ze art director voor opdrachtgevers als CROW en BPD en het interne klankbord voor onze communicatieadviseurs en contentmanagers.

Esther volgde de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en werkte als vormgever onder meer bij Quadrat atelier voor stedebouw, landschap en architectuur. Sinds 2000 heeft ze haar eigen freelance praktijk. Esther woont in Ede, is getrouwd en moeder van twee kids. In haar vrije tijd fotografeert Esther alles wat los en vast zit. Ook is ze fervent bezoeker van musea en tentoonstellingen. Maar haar grootste liefde zijn de twee sneeuwwitte poolhonden Ling en Nana, met wie ze elke dag in het Edese bos te vinden is.

Ook zin om ons bloeiende en bruisende bureau te versterken? Check dan onze vacatures.

Reageer