Hé, hallo! ZB is een allround bureau voor communicatie en content en we zijn flink aan het groeien :) We werken nu al voor prachtige opdrachtgevers als T-Mobile, SNS Bank, BPD, PGGM, Achmea en de KNVB. We zoeken met spoed een ervaren producer/projectmanager. Een toffe functie, waarin je bij veel verschillende projecten betrokken bent en veel verantwoordelijk krijgt.

Wat houdt de functie in?

Als producer/projectmanager bij ZB coördineer je diverse online en offline projecten van A tot Z. Jouw dagen zien er elke keer weer anders uit. Op maandag werk je keihard mee in een team om een website op te leveren, woensdag maak je een offerte en ben je aan het onderhandelen met het management van een BN’er en vrijdag ben je met een collega op pad voor een fotoshoot op locatie in Amsterdam (die je zelf had geregeld ;)).
Intern bij ZB werk je samen met strategen, communicatieadviseurs en contentmanagers. Extern ben je het aanspreekpunt voor freelancers en leveranciers. Je brieft, begeleidt en beoordeelt bijvoorbeeld fotografen, videomakers, webbouwers en vormgevers.

Even iets over ZB

ZB is een allround bureau voor communicatie en content. Bij ZB bedenken we niet alleen de strategie, maar we voeren die ook uit. We bedenken en maken bijvoorbeeld campagnes, contentplatforms, video-series, magazines en websites. En die zorgen bij onze opdrachtgevers voor harde resultaten; meer engagement, meer leads of een sterkere reputatie. Onze cases op onze website ZB.nl geven je een goed beeld van wat we precies doen. We zijn 16 m/v sterk en we werken vanuit een prachtig monumentaal pand in het centrum van Ede.

Jij hebt/bent/kan:

…projecten aansturen en daarbij regisseur en uitvoerder tegelijk zijn
…goed organiseren, oplossingsgericht denken en praktisch handelen
… proactief, klantgericht, nauwkeurig, flexibel
… HBO werk- en denkniveau en een grote liefde voor (online) media
…gevoel voor én een mening over foto, video en design
…vindt het leuk om eenvoudige filmpjes/foto’s te maken of dit te leren
…financieel inzicht en kan ook een project administratief leiden
…ervaring met CMS-en en misschien wel kennis van CSS en HTMTL

Wat wij bieden…

• Een marktconform salaris en aardige extra’s zoals een bonussysteem en een pensioenregeling
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met zicht op een vast dienstverband
• Aandacht voor je ontwikkeling, denk aan interne workshops en externe opleidingen en cursussen
• Een ambitieuze club met leuke, gekke collega’s die niet altijd binnen de lijntjes kleuren

Reageren

Lijkt het je wat? Tik dan even wat regels over waarom jij denkt dat we koffie moeten drinken. En mail ze dan alsjeblieft met je CV naar merel@zb.nl, dan neemt zij contact met je op. Tot snel!

Reageer