Hé, hallo! ZB is een allround bureau voor communicatie en content en we zijn flink aan het groeien :) We werken nu al voor prachtige opdrachtgevers als T-Mobile, SNS Bank, BPD, PGGM, Achmea en de KNVB. We hebben een toffe functie in de aanbieding, waarin je bij veel verschillende projecten betrokken bent en veel vrijheid hebt! Als online editor werk je mee aan de contentplatforms, websites, social intranetten en campagnes (waar we trouwens regelmatig prijzen mee winnen). We zijn op zoek naar een contentmaker die soms taaie materie vertaalt in sprankelende content (en vooral een leuke collega die snapt wat er online wel en niet werkt ;)).

Wat houdt de functie in?

Als online redacteur denk je online en weet je (op basis van je ervaring) wat er wel en niet werkt. Je denkt mee over klantreizen, interviewt, (her)schrijft teksten en je bemoeit je met de look & feel van platforms. Je bent een echte content-liefhebber. Je beheerst SEO, hebt ervaring met het werken in een CMS en hebt gevoel voor beeld en design. Het plannen van projecten gaat je gemakkelijk af, je weet wat deadlines betekenen en kan onder druk presteren. Je stuurt soms ook leveranciers aan, brieft bijvoorbeeld fotografen en videomakers en je houdt daarbij het budget in de gaten. Het zal je niet verbazen als we zeggen dat we van de inhoud zijn. We werken voor veel kennisintensieve organisaties. We zoeken dus een ervaren online editor die niet wegloopt voor onderwerpen als energietransitie, telecommunicatie, pensioen, gebiedsontwikkeling of voedselzekerheid.

Over ZB

We zijn een allround bureau voor communicatie en content en zijn flink aan het groeien. We zijn nu met 16 m/v en werken met een grote flexibele schil met ZZB’ers. Dat doen we vanuit een prachtig, monumentaal pand in het centrum van Ede, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij onze opdrachtgevers. Onze cases op onze website geven je een goed beeld van wat we doen.

Dit kan jij, doe jij…

• Je maakt, beoordeelt en plaatst content op websites, intranetten, social media, etc.
• Je hebt ervaring met het werken in een CMS, basiskennis CSS en HTMTL is een pre
• Journeys, SEO, personalisatie en persona’s zijn bekende begrippen voor jou
• Je vindt het leuk om eenvoudige filmpjes/foto’s te maken of dit te leren
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
• Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en kunt goed organiseren
• Je kunt goed omgaan met veranderingen en snapt het belang van deadlines
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur journalistiek geschoold

Reageren

Lijkt het je wat? Tik dan even wat regels over waarom jij denkt dat we koffie moeten drinken. Mail ze dan alsjeblieft met je CV naar merel@zb.nl, dan neemt zij contact met je op. Tot snel!

Reageer