Eerst en vooral willen we iedereen namens alle ZB’ers heel veel sterkte en wijsheid wensen in deze voor ons allen zo verwarrende en heftige tijd. We hopen dat jij en je naasten gezond zijn en dat blijven.

Het leek ons goed iedereen met wie we werken op de hoogte te stellen dat alle ZB’ers, in lijn met het dringende advies van de overheid, vanaf maandag 16 maart thuis werken. Natuurlijk zijn we allemaal zowel telefonisch als per mail bereikbaar en blijven we doen wat nodig is voor onze opdrachtgevers. We zijn en blijven dus beschikbaar…

  • om lopende en geplande werkzaamheden uit te voeren;
  • voor (telefonische) afstemming en overleg;
  • en voor eventueel aanvullende of spoedeisende opdrachten.

Als de huidige situatie impact heeft op de voortgang van lopende of komende projecten (en/of eventuele meetings, afspraken en sessies) hebben we hier natuurlijk afzonderlijk contact over.

Weet dat ons team maximaal flexibel, meewerkend en meedenkend is om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Heb je vragen, is er behoefte aan specifieke ondersteuning of advies of zijn er capaciteitsissues waar wij een rol in kunnen spelen? Laat het ons gerust weten. We helpen graag.

Voor nu wensen we je nogmaals veel sterkte in deze moeilijke periode. In het volle vertrouwen dat het allemaal weer over gaat en goed komt, zien we elkaar vast snel weer.

Bekijk alle nieuwsberichten