Creatief directeur

Tsja, hoe typeer je directeur Robbert? Enthousiaste stuiterbal. Ex-slagersknecht. Oud-marinier. Heimelijk fan van Lee Towers (lees dit blog maar). Samen met algemeen directeur Marcel Baas geeft hij leiding aan ons bureau.

Robbert richtte ZB in 1991 op vanuit de collegebanken en werkte nooit in loondienst. Wel werkte hij regelmatig als interim hoofd Communicatie, strategisch adviseur en crisismanager. In de afgelopen 25 jaar ontwikkelde hij ZB tot een allround bureau voor communicatie en content en won hij vele (internationale) awards.

Robbert spreekt regelmatig op congressen over contentmarketing, communicatie of storytelling. Zoals dit verhaal over een ontvoering door guerrilla’s in Colombia. Het was onderdeel van zijn meest indrukwekkende opdracht ooit. Zijn jaarlijkse Contentmarketing Top 19 voor MarketingTribune wordt door vele tienduizenden in het vak gelezen.

Robbert groeide op in Katwijk aan Zee, woonde op Aruba en studeerde in Utrecht. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen. Met hen trekt hij het liefst de hele wereld over.

Lees ook dit interview met Robbert in MarketingTribune

robbert@zb.nl
Robbert op LinkedIn

foto