Krista - Senior contentmanager

‘Nee’ is een woord dat Krista niet lijkt te kennen. Ze stapt overal in, ziet in alles een kans. Krista is een alleskunner die onder meer tientallen tv-producties regisseerde en als communicatieadviseur van UNICEF de halve wereld afreisde.

Krista is op haar best op het snijvlak van communicatieadvies en contentmanagement. Ze weet als geen ander hoe je online, in film of in print je verhaal over het voetlicht brengt. Bij UNICEF en de Dierenbescherming begeleidde ze grote tv-producties, maakte ze magazines en ontwikkelde ze websites. Voor productiemaatschappij LegHetVast was ze accountmanager én regisseur van instarts van bijvoorbeeld Tijd voor Max. Ook trainde ze communicatieafdelingen van diverse ziekenhuizen om zelf video’s te maken.

Haar kernvraag is vaak; hoe krijg ik mensen in beweging? Hoe maak ik het voor hen relevant? Ze ziet in alles een verhaal en dat komt niet in de laatste plaats door haar oprechte interesse in anderen en de wereld om haar heen. In haar vrije tijd geniet ze van eten met vrienden, wandelen met haar hond en – zoals ze het zelf zegt – het beleven van de seizoenen. Buiten in de natuur komt ze helemaal tot rust. Maar of haar verhalenradar dan ook echt uit staat… Wij betwijfelen het.