Contentmanager

Kim is een contentmanager met meer dan tien jaar ervaring op de klok. Ze gaat met opdrachtgevers graag de diepte in en haar werklust is benijdenswaardig. Wie met haar werkt, weet dat elk project 100% okay is. Dat elke komma in de pdf goed staat. Maar ook dat alle conversiedoelen zijn behaald. En als het werk dan eindelijk gedaan is? Dan volgt een lekker, koel biertje met manlief Bart. Dat is Kim.

Kim (1982) werkte vijf jaar bij een contentmarketingbureau in Amsterdam voordat ze in 2013 contentmanager werd bij ZB. Ze is eindverantwoordelijk voor grote communicatie- en mediaprojecten van onder meer Pensioenfonds Zorg en Welzijn, brancheorganisatie BOVAG en gebiedsontwikkelaar BPD (voorheen Bouwfonds).

Kim studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en werkte daarna als redacteur voor diverse dagbladen. Ook was ze zes jaar lang coördinator bij Utrechtse homo(jongeren)organisatie PANN. Ze organiseerde er de bekende PANN-feesten, die zo’n dertig keer per jaar plaatsvinden voor LHBT- jongeren vanaf 16 jaar.

Met vriend Bart en dochter Tess woont ze sinds jaar en dag in Utrecht. De Domstad is echt haar ‘stadsie’, waar eigenlijk alleen Berlijn een heel klein beetje mee kan concurreren. In Utrecht bezoekt ze regelmatig het poppodium en gaat ze graag naar het theater. En fijne dagen beginnen en eindigen met een goed boek.

kim@zb.nl
Kim op LinkedIn

Kim