Contentmanager

De liefde voor het schrijven loopt al door haar aderen als ze op 12-jarige leeftijd een verhalenwedstrijd van Vrij Nederland wint. De keuze voor de School voor de Journalistiek in Utrecht is dus vanzelfsprekend. Na haar studie is Annelies als redacteur verbonden aan diverse kranten en tijdschriften. Ze is onder meer verantwoordelijk voor grote interviews in magazines als Margriet en Beau Monde. Daarnaast is ze columniste en heeft ze diverse eigen rubrieken.

Bij ZB is Annelies contentmanager en eindredacteur. Ze ontwikkelde in de afgelopen 25 jaar talloze formules voor magazines en gaf leiding aan vele offline en online mediaprojecten. Momenteel is ze onder meer contentmanager van VERDER*, dé Nederlandse website over scheiden en mediation. Ook is ze verantwoordelijk voor magazines van Nederlands grootste incassobedrijf GGN en uitvoeringsorganisatie CAK.

In de weekenden is Annelies vaak te vinden bij familie en vrienden in haar geboortestad Amsterdam. Ze droomt nu al van een terugkeer, als haar drie kids de deur uit zijn… Maar voorlopig wil ze nog even van ze genieten; van samen aan de keukentafel, tot reizen naar verre oorden.

annelies@zb.nl
Annelies op Twitter

New York maart 2012 091 kopie