Doneer jij jouw rode doosje?

Geef je keuze dan aan op onderstaand formulier. Wij zorgen dat er 5 euro per rood doosje naar jouw goede doel gaat.

Wil je de letters toch niet missen? Vul dan de vierde optie in en geef ons je privéadres door (dat we eenmalig gebruiken en daarna vernietigen). We sturen ze z.s.m. op!

Dit zijn de goede doelen

Stichting Ambulance Wens
Nog één keer op een schip varen, een concert bezoeken, naar een training van een professionele voetbalclub… Als eerste in Nederland vervult Stichting Ambulance Wens kosteloos de laatste wens van terminale, immobiele patiënten. In een ambulance brengen ze mensen van alle leeftijden naar de plek waar zij voor hun overlijden graag nog één keer naartoe willen. In Nederland, en soms zelfs in het buitenland.

Stichting Stop Pesten Nu
Op de basis- en middelbare school worden dagelijks in iedere klas gemiddeld twee leerlingen gepest. Maar het gebeurt ook online, op de sportclub, in woonzorgcentra én op het werk. Sommige mensen hebben er zelfs decennia later nog last van. Stichting Stop Pesten Nu verzamelt, ontwikkelt en deelt kennis over (online) pesten. De organisatie wil inzichten geven, maar ook tips, tools en adviezen om pesten zelf aan te pakken.

Plastic Soup Foundation
Doen we niets aan de hoeveelheid plastic dat in de natuur terechtkomt? Dan zal er in 2050 meer plastic dan vis in de zee te vinden zijn. De Plastic Soup Foundation zet zich in om te voorkomen dat plastic in het milieu terechtkomt. De organisatie deelt kennis over de gevaren van plastic (en de stoffen die erin zitten) voor onze gezondheid en wil de productie en het gebruik van plastic terugdringen.

Doneer jij jouw rode doosje?

Bekijk alle cases