Mooi nieuws: VieCuri Medisch Centrum is het eerste ziekenhuis in Nederland dat voldoet aan de Drempelvrij-richtlijnen voor toegankelijke websites. De Stichting Accessibility heeft VieCuri.nl, na het uitvoeren van een audit, beloond met het keurmerk drempelvrij.nl. De website voldoet aan de zogenaamde AA-richtlijnen; een garantie dat iedereen er gebruik van kan maken, inclusief ouderen en mensen met een beperking.

ZB adviseerde en begeleidde de ontwikkeling van de site in opdracht van de afdeling Marketing & Communicatie. Online partner Perplex nam de bouw van de website voor haar rekening. Patiënten en bezoekers dachten via een websitepanel mee. Meer dan 1.000 informatieve pagina’s en 750 digitale folders helpen bezoekers een goed beeld te geven over de specialisten en specialismen van VieCuri.

Website VieCuri Medisch Centrum

Over VieCuri

VieCuri is hét medisch centrum voor Noord-Limburg. De 280.000 inwoners kunnen met bijna elke zorgvraag terecht in de ziekenhuizen in Venlo en Venray. Als topklinisch centrum levert VieCuri zelfs hooggespecialiseerde zorg op het gebied van bijvoorbeeld neurochirurgie en cardiologie. Verdeeld over de twee ziekenhuizen werken er zo’n 185 specialisten,125 arts-assistenten, ruim 2.800 medewerkers en vele vrijwilligers.

Meer informatie: www.viecuri.nl

Reageer