We hebben er nog niet veel ruchtbaarheid aan gegeven, maar ZB heeft sinds januari van dit jaar ook kantoorruimte in Amsterdam. Onze “hub” ligt op een superlocatie: pal achter de Bijenkorf, op 50 meter van de Dam en Hotel Krasnapolsky.

De Warmoesstraat is een van de oudste straten in Amsterdam. Het pand waar ZB is gevestigd is rond 1890 gebouwd en nu een verzamelgebouw met allerlei bedrijven verdeeld over drie etages.

Logische stap

Voor ZBaas Robbert is het een logische stap. ‘Ede is supercentraal, maar we hebben ook een aantal grote opdrachtgevers in Amsterdam. En bijvoorbeeld opdrachtgever BPD verhuist later dit jaar met het hoofdkantoor naar de hoofdstad. We werken intensief samen en dan is het handig als we in Amsterdam ook een paar bureaus hebben van waaruit we kunnen werken.’

Ede is en blijft het centrale kantoor, Amsterdam is een werk-hub en afspreeklocatie. We kunnen er ook beschikken over een grote vergaderruimte. ZB’ers en ook ZZB’ers werken er als dat handig is of als ze dat leuk vinden. Zo verkenden ingewijden al diverse Surinaamse gerechten bij Kam Yin (Warmoesstraat 8). En de veggie salads van Ivy & Bros op de Oudezijds doen het heel goed als lunch! 

ZB

Kantoor: Molenstraat 13, Ede
Hub: Warmoesstraat 151, Amsterdam
T: 03 18 61 12 46

Reageer