Content.

Contentstrategie | Contentformules | Concepten | Contentproductie

Bijna niemand zit te wachten op loze reclamepraat, maar bijna iedereen wil wel iets leren waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Onze ervaring leert dat bedrijven veelal een prachtige bron van kennis en informatie zijn, maar dat stakeholders onder wie klanten en medewerkers vaak maar een deel van het (merk)verhaal kennen. Ze staan er niet altijd voor open en écht contact maken met de doelgroep is soms lastig. Mensen helpen met content die informeert of inspireert. Dat is de kracht van ZB.

Door onze jarenlange ervaring weten we snel het DNA van een organisatie te raken en creëren we de juiste content voor het juiste publiek. We maken onder andere contentplatforms, videoproducties, campagnes, magazines, intranetten en content voor social media.

Contentstrategie

Aan de hand van ons eigen contentmarketing framework leggen we onder meer domeinen, thema’s, persona’s, contentbehoeftes én kanaalvoorkeuren vast.

Contentformules & concepten

Met een vleugje magie vertalen wij de contentstrategie in originele concepten, verrassende formats en prijswinnende formules.

Contentproductie

Ons specialisme? Inspirerende, relevante content maken die doelgroepen raakt. Van tekst tot foto, van video tot infographic, van dossier tot podcast.