Communicatie.

Branding en positionering | Verandercommunicatie | Interne communicatie | Arbeidsmarktcommunicatie | Crisiscommunicatie

Jouw organisatie in het hart en hoofd van mensen. Op een waardevolle manier. Waarbij de inhoud van het merk, en waar het voor staat, duidelijk is. De kunst is om dat verhaal, die essentie, boven tafel te krijgen en op een aansprekende, impactvolle manier uit te dragen. En daarmee te zorgen voor een beter begrip, meer bekendheid of grotere zichtbaarheid.

ZB zorgt voor impactvolle communicatie en inspirerende content die bijdraagt aan voorkeur, verbinding en vertrouwen. We helpen organisaties uit de publieke sector en het bedrijfsleven om hun belofte en boodschap te vinden, te formuleren én te vertellen. Authentiek. Geloofwaardig. Relevant.

Branding en positionering

In de groeiende wereld van merken, diensten en producten is het belangrijk je te onderscheiden. Een goede merkpositionering is intern en extern herkenbaar, betrouwbaar en heeft betekenis. Je kunt mensen aan je binden door voortdurend relevant te zijn. Hoe? Dat laten wij je zien.

Verandercommunicatie

Bij veranderingen, van herziening van de merkidentiteit tot overnames, is de interne communicatie en de processtijl van groot belang. Medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie. Neem ze mee in de veranderingen. Wees duidelijk over het waarom en hoe, geef gehoor aan vragen, creëer draagkracht en geef vertrouwen. Coach en communiceer. Samen naar een nieuw begin.

Interne communicatie

“Ik breng mensen naar de maan”, vertelde een schoonmaakster van NASA eens in een interview. Ze hoorde erbij en was daar trots op. Goede interne communicatie geeft mensen het gevoel ‘bij de club’ te horen. Met de juiste strategie en middelen kun je elk bedrijf laten bloeien. Niet standaard met een nieuwsbrief of het intranet. Laat jouw mensen zien dat je ze waardeert en steek tijd in het kiezen van de juiste vorm en uitwerking. Verbind. Groei.

Arbeidsmarktcommunicatie

In de huidige arbeidsmarkt, overspoeld door professionals die steeds zelfstandiger worden, is het van belang je voortdurend te laten zien. Niet alleen als je vacatures hebt, maar continu. Een goed ingerichte arbeidsmarktcommunicatie zorgt ervoor dat werving effectiever is en de juiste match sneller tot stand komt. Daar helpen wij graag bij.

Crisiscommunicatie

Fraude, reorganisaties, conflicten, bestuurscrises en zelfs de afwikkeling van een gijzeling. Heb je hulp nodig bij crisiscommunicatie? ZB-directeur Robbert heeft meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied. Ontdek hoe we je kunnen helpen.