Soms heb je van die dagen dat alles op z’n plek valt. Vandaag was zo’n dag. Al weken zijn we aan het lobbyen onder BN’ers uit de regio’s Arnhem, Nijmegen en de Veluwe. We vragen hen mee te werken aan een video waarmee we willen laten zien hoe mooi en geschikt deze gebieden zijn voor een dagje of weekendje weg in eigen land.

Goed nieuws

Vandaag bevestigde een BN’er (een topper, waar we heel blij mee zijn!), dat hij graag mee wil werken. Reden voor een extra vrijdagmiddagborrel! Aan het einde van de dag dan, want dit fijne nieuws zorgt er ook voor dat we direct moeten beginnen met voorbereiden. De draaidag is namelijk al over anderhalve week.

En actie!

Ik draai dit project samen met collega Inger. We schieten direct in de actiemodus. Er wordt gebeld met de videograaf en visagiste om de datum af te stemmen. En met de locatiebeheerder van de filmlocatie om zeker te weten dat we welkom zijn. Er wordt een contract opgesteld in samenwerking met het management van de BN’er. Teruggekoppeld aan de klant dat we een go hebben en aanvullende informatie opgevraagd over de locatie die centraal staat tijdens de shoot.

Typen, typen, typen

Daar blijft het niet bij. We denken na over de inhoud van de video. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de content zo authentiek mogelijk is? We schrijven een script en stellen een vragenlijst op waarmee we de BN’er kunnen interviewen. We zetten een draaiboek in elkaar en stellen een shotlist samen zodat de videograaf precies weet wat we op beeld willen hebben.

Weekend

Zo vliegt de dag ineens voorbij. Ik reageer snel nog even op een paar mailtjes die niet kunnen wachten en zorg ervoor dat alle uren van deze week geschreven zijn. Want ja, dat hoort ook bij het bureauleven.

Zo, nu eerst die welverdiende vrijdagmiddagborrel.

Bekijk alle nieuwsberichten