Hé, hallo! Ben jij die opgewekte, energieke, ambitieuze communicatieadviseur die we bij ZB zo ontzettend hard nodig hebben? Dan staat je nog maar één ding te doen: neem snel contact met ons op. Want we zijn niet alleen razend druk met uitdagende opdrachten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Ook zetten we met ons bureau volop in op groei. En dat vraagt om versterking door toppers en talenten uit het vak. Die zich willen inzetten voor onze opdrachtgevers en voor onze club. 

Even iets over ZB

We zijn een allround bureau dat zich bezighoudt met vraagstukken die gaan over het bedenken en bereiken van impactvolle interne en externe communicatie, relevante content en creatieve concepten en campagnes. Wij werken voor prachtige opdrachtgevers als T-Mobile, KNVB, SNS Bank, BPD, PGGM, CROW, TenneT en Radboud UMC. Die we ondersteunen in hun communicatie en contact met klanten, opdrachtgevers, leden en medewerkers. Met als doel het realiseren van meer voorkeur, verbinding en vertrouwen. ZB is 16 gedreven m/v sterk en we werken vanuit een prachtig monumentaal pand in het centrum van Ede of op locatie bij opdrachtgevers. We zijn onder meer veelvoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing.

Wat houdt de functie in?

We zoeken een allround communicatieprofessional. Gewoon een kanjer die zijn of haar eerste sporen inmiddels heeft verdiend – bij voorkeur – op de deelgebieden interne communicatie, internal branding en arbeidsmarkt- en verandercommunicatie. Jouw rol is de ene keer adviserend én uitvoerend, dan weer coördinerend en regisserend. En ja, soms een combinatie van alles.

Je verdiept je makkelijk in veelal complexe opgaven en onderwerpen en je analyses zijn vlijmscherp. Het bedenken van een communicatiestrategie en het opzetten van een communicatieplan zijn gesneden koek voor jou. Je flexibele, team- en oplossingsgerichte houding is vanzelfsprekend, als ook je focus op resultaten en oog voor kwaliteit. Je kunt opdrachtgevers als klankbord en sparringpartner adviseren, met hen meedenken over interne veranderingen of externe uitdagingen. En oh ja, we werken voor veel kennisintensieve A-merken. We zijn dan ook op zoek naar een collega die affiniteit heeft met dat type organisaties. Of in elk geval niet wegloopt voor onderwerpen als energietransitie, pensioen, gebiedsontwikkeling of zorg en welzijn.

Kortom

Mensen met relevante, betekenisvolle communicatie en content informeren, inspireren en intrigeren. Van eigen medewerkers tot de arbeidsmarkt. Dat is wat ons drijft en begeestert. Hoe ogenschijnlijk taai een onderwerp of opgave daarbij ook is, wij vinden
 altijd de magic om mensen in beweging te krijgen. Dat leert onze ervaring en de feedback van tevreden opdrachtgevers. Met ‘in the end of the day’ de belofte dat de communicatie en content van ZB bijdraagt aan of zorgt voor de gewenste verandering, verbetering of vooruitgang. Voor meer kennis, meer begrip, meer alignement, meer engagement, meer leads. Voor een sterkere reputatie. 

Dit ben jij…

 • HBO/WO en minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur
 • Je hebt aantoonbare, gedegen kennis van het vak en bent een volwaardig gesprekspartner
 • Je werkt planmatig, gestructureerd, nauwkeurig en levert kwaliteit
 • Je volgt de ontwikkelingen in marketing, communicatie en media op de voet
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent in staat om snel verbanden te leggen
 • Je bent betrokken, initiatiefrijk en klantgericht
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten, maar bent graag onderdeel van een team en zit niet op je eigen eilandje

Wat wij bieden…

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met zicht op een vast dienstverband
 • Aandacht voor je ontwikkeling, interne workshops en externe opleidingen en cursussen
 • Onderdeel zijn van een gedreven, multidisciplinair team van professionals

Reageren

Heb je vragen of wil je reageren? Stuur je cv en motivatiebrief naar annelies@zb.nl. Of bel met Annelies Bolluijt: 03 18 61 12 46. Lijkt het je wat?Check op onze website ook nog ons profiel, onze cases en alle collega’s. Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer