Corporate campagne geeft ‘onzichtbaar’ CROW een gezicht

De richtlijnen van CROW zijn vaak een begrip in de sector. Maar wat het kennisplatform uit Ede allemaal nog meer doet en waarom weten maar weinigen. ZB ontwikkelde een corporate story, vertaalde deze naar een corporate campagne en slogan en gaf CROW een gezicht.

Opdracht

Ontwikkeling corporate campagne

CROW is een kennisplatform voor de infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en (openbaar) vervoer en voor aanbesteden en contracteren. Toch weten maar weinigen buiten de organisatie welke impact het kennisplatform heeft in ons dagelijkse leven. CROW wilde graag haar werk in beeld brengen. Werk dat vaak ‘onzichtbaar’ is. ZB ontwikkelde samen met de organisatie een corporate campagne voor de Infratech 2019 die het complete verhaal van CROW vertelt op een eenvoudige en visuele manier.

Aanpak

Ontwikkeling corporate story en slogan InfraTech

De basis van de corporate campagne vormde de corporate story van CROW met een slogan voor de tweejaarlijkse beurs InfraTech. ZB ging samen met CROW-collega’s op zoek naar het DNA van de organisatie en gaandeweg ontstond een helder verhaal dat het complete ‘leven en werk’ van CROW laat zien. Speciaal voor de InfraTech 2019 werd de slogan ‘Onzichtbaar goed geregeld’ ontwikkeld. In aanvulling op de corporate campagne ontwikkelde ZB een nieuwe corporate flyer, een interne lancering onder medewerkers en werden de webpagina’s Over CROW aangepast.

Resultaat

Meer zichtbaarheid en trots

De aanpak van ZB leverde een corporate story op die met trots wordt uitgedragen door de medewerkers. CROW kan beter verwoorden wat ze doen, hoe ze het doen, waarom ze het doen en voor wie ze het doen. Op de InfraTech 2019 zorgde de corporate campagne voor substantieel meer zichtbaarheid onder (potentiële) klanten, opdrachtgevers en financiers. Door de creatieve inbreng van het ZB-team werd het complete verhaal van CROW op een ludieke manier in beeld gebracht. De CROW-stand behoorde tot een van de opvallendste en meest bezochte stands van de beurs.

Meer informatie

Creëer meer trots en zichtbaarheid bij uw stakeholders met een corporate campagne. Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten.

Bekijk alles cases