Tijdelijke content- en communicatieondersteuning

Tijdelijke ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Dat was wat CNV Jongeren nodig had toen er een nieuw projectjaar aanbrak. Samen met drie jonge communicatie- en mediastagiairs begeleidden we allerlei omvangrijke (communicatie)programma’s.

Opdracht

Tijdelijke communicatie tot de komst van een nieuwe collega

CNV Jongeren is de vakbond voor jong en werkend Nederland tussen de 18 en 35 jaar en maakt zich sterk voor hun belangen omtrent leren, wonen en werken. De vereniging strijdt voor de inspraak van jongeren aan tafel in Den Haag. Het projectbureau voert projecten uit om jongeren praktische handvatten te bieden voor de verbetering van hun positie op de arbeidsmarkt. De jongerenvakbond vroeg ZB om de inzet van een marketing- en communicatieadviseur. Ruim drie maanden lang, vier dagen per week op locatie in Utrecht. Ondertussen werd een vaste kracht geworven om het stokje van de ZB-adviseur weer over te nemen.

Aanpak

Vier maanden fulltime communicatieondersteuning op locatie

ZB stelde een marketing- en communicatieadviseur beschikbaar die verantwoordelijk werd voor alle online en offline communicatie van zowel de vereniging als het projectbureau en de dagelijkse begeleiding van drie communicatie- en mediastudenten.

Bekijk alles cases