#briefjesvanbinnen

In de greep van het coronavirus staat het leven van alle Nederlanders al weken op z’n kop. Terwijl een groot deel wordt gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven en contact met anderen te vermijden, stelt een ander deel zich kwetsbaarder op dan ooit. En voor al die harde werkers bedachten wij #briefjesvanbinnen.

#briefjesvanbinnen is voor iedereen die ons land in deze tijd draaiende, gezond en leefbaar houdt. Wie ben jij dankbaar? De medewerkers in de zorg? De leraren? Politie of brandweer?

Een bericht van binnen. Recht uit het hart.

Iedereen die nu binnen zit, roepen we op pen en papier te pakken en een #briefjesvanbinnen naar ons op te sturen. Recht uit het hart. Een bericht van binnen. Bijvoorbeeld…

… een wens
… een compliment
… een gedicht
… een overdenking
… een hartenkreet
… een advies
… een tekening
… iets grappigs of iets liefs
… of wat je dan ook kwijt wilt

#briefjesvanbinnen-boek

ZB verzamelt alle #briefjesvanbinnen en bundelt ze aan het einde van het jaar tot een #briefjesvanbinnen-boek. Zodat straks, als dit allemaal achter de rug is, deze toppers in alle rust kunnen teruglezen hoe belangrijk en bijzonder ze voor ons zijn. Altijd al, maar nu meer dan ooit.

Doe je mee? Stuur jouw #briefjesvanbinnen dan naar ons toe. Het liefst per post, maar een foto van het briefje via e-mail of WhatsApp via 06-11181420 kan ook.

ZB Communicatie & Content
t.a.v. #briefjesvanbinnen
Molenstraat 13
6711 AW Ede

Bekijk alle nieuwsberichten