ZB wint Nederlandse Grand Prix Crossmedia

Yes! Yes! Yes! Het is gelukt. We hebben gisteravond de Grand Prix Crossmedia in de wacht gesleept met Eigentijd. De Grand Prix is de belangrijkste prijs in ons vakgebied en we krijgen hem voor de crossmediale communicatie van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Robbert sprak vanmorgen bij de koffie mooie woorden voor het team, maar ook voor Pensioenfonds Zorg en Welzijn: ‘PFZW is een pensioenfonds dat z’n nek uitsteekt en echt de dialoog aangaat met de achterban. Het is supermooi dat zij juist daarvoor deze waardering krijgen.’

DSC_0081_website

Mooi juryrapport
De tegenstand was niet misselijk. De andere genomineerden voor de Grand Prix Crossmedia voor consumenten waren ONVZ, UWV en Rabobank. Misschien dat we mede daarom behoorlijk moesten blozen van het juryrapport: “Heel adequaat strategisch opgepakt en uitgevoerd. Daagt verschillende doelgroepen uit om na te denken over een niet leuk onderwerp als pensioenen en slaagt hierin.”

1,4 miljoen mensen
ZB ontwikkelde samen met de communicatie-experts van het pensioenfonds de afgelopen jaren een uitgekiend palet aan communicatiemiddelen onder de noemer Eigentijd. Zo beschikt PFZW onder meer over een eigen tijdschrift, tabletmagazine, website en mobiele app en zet het tal van sociale media in. Via al die kanalen is het pensioenfonds continu in gesprek met de 1,4 miljoen mensen in zorg en welzijn die pensioen opbouwen of ontvangen.

Hoe zat het ook al weer?
We horen je denken: “Het is toch niet voor het eerst dat jullie in de prijzen vallen?” Klopt! ZB won twee keer eerder een Grand Prix (met BAM Rail en Provincie Gelderland). Ook waren we diverse keren genomineerd. Vorig jaar nog ontvingen we een ‘Strategie’ nominatie met PGGM.

Lees ook het persbericht van PFZW

20 Responses to “Yes, hij is binnen!”

 1. Els Reijngoudt

  Proficiat voor het hele team die deze prijs hebben gekregen voor Eigentijd van “mijn” pensioenfonds.

  Beantwoorden
 2. Herman

  Buitengewone prestatie. Compliment voor ZB.

  Beantwoorden
 3. Frank Meeuwsen

  Heel mooi, gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 4. Saskia Röling

  Heej, wat geweldig zeg! (ik lees het nu pas…). Van harte gefeliciteerd ZB!! (daar moet op gedronken worden, hihaho :-)).

  Beantwoorden
 5. Lotje

  Wat een super nieuws!

  Gefeliciteerd!!

  Beantwoorden
 6. Ivo

  Toppers! Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 7. Servaas Klute

  Top! Gefeliciteerd… en … als adel verplicht… dan zit het bij jullie wel snor.
  Aan de top blijven vraagt immers iets van ‘doe maar gewoon, dan ….’ en tegelijkertijd
  het knotsgekke, onvoorspelbare en vrijmoedige.

  Succes op jullie route naar ‘The next level’!

  Beantwoorden
 8. Monica Brouwer

  Gefeliciteerd! Geweldig dat jullie deze prijs in de wacht hebben gesleept. Doet me weer even denken aan de prijs van jaren geleden met [Gld.].

  Beantwoorden
 9. karenanna

  super knap! gefeliciteerd en drink maar veel bubbels…………….heel gezond!

  Beantwoorden
  • Robbert Zantinge

   Hahaha, wat dacht je! We hebben dit weekend echt nodig om bij te komen van die bubbels… Morgen weer beide beentjes op de grond en hard aan de slag. Ook in Limburg trouwens ;-)

   Beantwoorden
 10. Nicolette Brinkers

  Gefeliciteerd, super prestatie en een mooie beloning voor al jullie goede werk!

  Beantwoorden

Reageer