Projectmanager

Projectmanager Roline (1986) is een ervaren regelaar en een kei in het aansturen van projecten. Ze studeerde taalwetenschap en neurolinguïstiek in Groningen. Ze studeerde af op het thema dyslexie en deed voor haar stage onderzoek naar taalbegrip en taalproductie bij kinderen met ADHD en/of autisme. Het mag duidelijk zijn: Roline houdt van taal.

Na haar studie werkte ze onder meer als accountmanager voor verzekeraar ONVZ. Ook was ze projectmanager bij een vertaalbureau en verantwoordelijk voor de zakelijke teksten van onder meer Heineken en Gapgemini.

Buiten de werkvloer kun je Roline vinden in haar appartementje in Utrecht, waar ze met haar man Jurjen woont, feestjes viert, lekker kookt en tafelt met vrienden. Tevens staat ze graag in het theater. Toneelspelen is altijd haar passie geweest. Van musical tot drama en slapstick; geen brug is te ver. Ook gaat ze regelmatig op reis. Bijzondere bestemmingen die al afgevinkt zijn: IJsland, Timor-Leste en Myanmar. Bestemmingen die nog op haar wensenlijstje staan: de Noordkaap, Japan en Oman.

roline@zb.nl
Roline op LinkedIn

Roline Wierda-Wijs