Creatief directeur

Tsja, hoe typeer je directeur Robbert? Enthousiaste stuiterbal. Ex-slagersknecht. Oud-marinier. Heimelijk fan van Lee Towers (lees dit blog maar).

Robbert richtte ZB in 1991 op vanuit de collegebanken en werkte nooit in loondienst. Hij is binnen het bureau eindverantwoordelijk voor strategie & creatie. Hij is de vaste adviseur en sparringpartner van diverse bestuurders en managers. Ook werkte hij regelmatig als interim hoofd Communicatie, crisismanager en trainer.

In de afgelopen twintig jaar ontwikkelde hij ZB tot een allround bureau voor communicatie en media. Hij ontving voor zijn werk vele (internationale) awards. Naast ZB is hij eigenaar van flxbl (een bureau voor freelancers in marketing, online en communicatie) en YOU (een personalisatie website die bezoekers herkent en daarop automatisch de content aanpast).

Robbert spreekt regelmatig op congressen over online marketing, communicatie of storytelling. Zoals dit verhaal over een ontvoering door guerrilla’s in Colombia; zijn meest indrukwekkende opdracht ooit. Zijn jaarlijkse Contentmarketing Top 19 voor MarketingTribune wordt door vele tienduizenden in het vak gelezen.

Robbert groeide op in Katwijk aan Zee, woonde op Aruba en studeerde in Utrecht. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen. Met hen trekt hij het liefst de hele wereld over.

Lees ook dit interview met Robbert in MarketingTribune

robbert@zb.nl
Robbert op LinkedIn

foto