ZB zoekt een

Initiatiefrijke Projectcoördinator

ZB werkt voor prachtige opdrachtgevers zoals T-Mobile, Dirk Supermarkten, SNS Bank, BPD, BOVAG, PGGM en Radboudumc. Contentmarketing is het specialisme van ZB, het bureau is meervoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing. Het bureau bedenkt niet alleen de contentstrategie, maar voert deze ook uit: contentplatforms, campagnes, sociale intranetten, websites, (online) magazines. Communicatiemiddelen die mensen in beweging krijgen en zorgen voor resultaat. Meer kennis, meer engagement, meer leads en een sterkere reputatie.

Je bent een organisator met ervaring in communicatie/media, bij voorkeur ook binnen een bureau. Je coördineert online en offline projecten van A tot Z. Denk aan een fotoshoot regelen voor een magazine voor 1,4 miljoen Nederlanders of het data-dashboard samenstellen voor het sociale intranet van T-Mobile. Een inzichtelijke offerte maken voor een kennis- en inspiratieplatform of een brainstorm organiseren voor een groot ziekenhuis.

Je weet wat het is om voor veeleisende opdrachtgevers te werken en wat deadlines betekenen. Onder die druk presteer jij alleen maar beter. Je bewaakt de kwaliteit, houdt de regie op de projectfinanciën en je coördineert, plant, brieft, begeleidt en beoordeelt.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Het maandsalaris is max. ca € 3.000,- per maand (obv 40 uur) plus een bonusregeling op basis van persoonlijke prestaties. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur.

Het maken of beoordelen van een case kan deel uitmaken van de procedure.

Organisatie

ZB Communicatie & Media (15 m/v) is een dynamisch, snelgroeiend bureau voor online en offline communicatie. Er wordt gewerkt vanuit een schitterend, historisch pand in het centrum van Ede. ZB heeft ook een ‘hub’ in Amsterdam en werkt eveneens op locatie bij opdrachtgevers.

Bij ZB werk je altijd in (wisselende) teams samen met content managers, online specialisten, vormgevers, strategen en redacteuren.

Informatie

Bureaumanager Petra vertelt je graag meer over ZB en deze functie: T: 03 18 61 12 46 of petra@zb.nl

 

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page