ZB Communicatie & Media zoekt een ervaren Content Manager.

Ervaren Content Manager

ZB werkt voor prachtige opdrachtgevers zoals T-Mobile, Dirk Supermarkten, SNS Bank, BPD, BOVAG, PGGM en Radboudumc. Contentmarketing is het specialisme van ZB, het bureau is meervoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing. Het bureau bedenkt niet alleen de contentstrategie, maar voert deze ook uit: contentplatforms, campagnes, sociale intranetten, websites, (online) magazines. Communicatiemiddelen die mensen in beweging krijgen en zorgen voor resultaat. Meer kennis, meer engagement, meer leads en een sterkere reputatie.

Als Content Manager krijg je de leiding over grote, crossmediale communicatieprogramma’s en platforms. De ene dag werk je bijvoorbeeld aan een kennis- en inspiratieplatform over de woningmarkt en brainstorm je mee over de aangescherpte strategie van een pensioenfonds. De volgende dag werk je aan de crossmediale vertaling van een landelijke campagne. Je zet de outline van een contentstrategie op papier en je denkt niet alleen in tekst, foto en video maar ook in funnels, journeys en conversie.

Kortom: je bent van de inhoud, weet wat online wel en niet werkt, snapt hoe je klanten en medewerkers kunt raken en je bent een stevige sparringpartner voor opdrachtgevers.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

ZB biedt een uitstekend salaris, incl. een bonusregeling op basis van persoonlijke prestaties. Het betreft een functie voor minimaal 28 tot 40 uur. Het maken of beoordelen van een case kan deel uitmaken van de procedure.

Organisatie

ZB Communicatie & Media (15 m/v) is een dynamisch, snelgroeiend bureau voor online en offline communicatie. Er wordt gewerkt vanuit een schitterend, historisch pand in het centrum van Ede. ZB heeft ook een ‘hub’ in Amsterdam en werkt eveneens op locatie bij opdrachtgevers.

Bij ZB werk je altijd in (wisselende) teams samen met projectcoördinatoren, online specialisten, vormgevers, strategen en redacteuren.

Informatie

Sollicitaties (incl. motivatie en indicatie van je gewenste salaris!) ontvangen wij graag en uitsluitend via de website van Projactive. Voor nadere informatie kun je Projactive bellen op: 035-6475171.

Check: we zoeken ook een ervaren Creatieve Content Editor en een initiatiefrijke Projectcoördinator 

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page