ZB Communicatie & Media zoekt een

Ervaren Contentmanager

ZB werkt voor prachtige opdrachtgevers zoals T-Mobile, Dirk Supermarkten, SNS Bank, BPD, BOVAG, PGGM en Radboudumc. Contentmarketing is het specialisme van ZB, het bureau is meervoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing. Het bureau bedenkt niet alleen de contentstrategie, maar voert deze ook uit: contentplatforms, campagnes, sociale intranetten, websites, (online) magazines. Communicatiemiddelen die mensen in beweging krijgen en zorgen voor resultaat. Meer kennis, meer engagement, meer leads en een sterkere reputatie.

Als contentmanager krijg je de leiding over grote, crossmediale communicatieprogramma’s en platforms. De ene dag werk je bijvoorbeeld aan een kennis- en inspiratieplatform over de woningmarkt en brainstorm je mee over de aangescherpte strategie van een pensioenfonds. De volgende dag werk je aan de crossmediale vertaling van een landelijke campagne. Je zet de outline van een contentstrategie op papier en je denkt niet alleen in tekst, foto en video maar ook in funnels, journeys en conversie.

Kortom: je bent van de inhoud, weet wat online wel en niet werkt, snapt hoe je klanten en medewerkers kunt raken en je bent een stevige sparringpartner voor opdrachtgevers.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

ZB biedt een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur. Het maken of beoordelen van een case kan deel uitmaken van de procedure.

Organisatie

ZB Communicatie & Media (16 m/v) is een dynamisch bureau voor online en offline communicatie.Bij ZB werk je altijd in (wisselende) teams samen met projectcoördinatoren, online specialisten, vormgevers, strategen en redacteuren. Er wordt gewerkt vanuit een mooi kantoorpand in het centrum van Ede en op locatie bij opdrachtgevers. ZB heeft ook een ‘hub’ in het centrum van Amsterdam.

Informatie

Bureaumanager Petra vertelt je graag meer over ZB en deze functie. Ze is bereikbaar op 031 86 11 26 of via petra@zb.nl

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page