Update 15 augustus 2017: sorry, we hebben net iemand aangenomen voor deze functie!

 

Creatieve Content Editor

ZB werkt voor prachtige opdrachtgevers zoals T-Mobile, Dirk Supermarkten, SNS Bank, BPD, BOVAG, PGGM en Radboudumc. Contentmarketing is het specialisme van ZB, het bureau is meervoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing. Het bureau bedenkt niet alleen de contentstrategie, maar voert deze ook uit: contentplatforms, campagnes, sociale intranetten, websites, (online) magazines. Communicatiemiddelen die mensen in beweging krijgen en zorgen voor resultaat. Meer kennis, meer engagement, meer leads en een sterkere reputatie.

Je bent een echte contentmaker: je interviewt, schrijft, organiseert, regelt en je produceert. Je werkt daarbij intensief samen met videomakers, designers en fotografen. Dat doe je voor vele en uiteenlopende projecten zoals het sociale intranet van T-Mobile, een magazine voor 1,4 miljoen Nederlanders die werken in zorg en welzijn, een kennis- en inspiratieplatform over de woningmarkt of specifieke campagnes voor bijvoorbeeld een belangenorganisatie of groot ziekenhuis.

Met jouw ervaring snap je wat online wel en niet werkt. Je hebt gevoel voor tekst, beeld en design en je bent creatief in het bedenken van invalshoeken en nieuwe (online) ideeën. En met jouw vlotte schrijfstijl weet je als geen ander hoe je de wensen van de klant vertaalt naar goede content.

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Het maandsalaris is max. ca. € 3.500,- per maand (obv 40 uur) plus een bonusregeling op basis van persoonlijke prestaties. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur. Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar. Het maken of beoordelen van een case kan deel uitmaken van de procedure.

Organisatie

ZB Communicatie & Media (15 m/v) is een dynamisch, snelgroeiend bureau voor online en offline communicatie. Er wordt gewerkt vanuit een schitterend, historisch pand in het centrum van Ede.
ZB heeft ook een ‘hub’ in Amsterdam en werkt eveneens op locatie bij opdrachtgevers.

Bij ZB werk je altijd in (wisselende) teams samen met content managers, online specialisten, vormgevers, strategen en redacteuren.

 

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page