Hé, hallo! Wij hebben het razend druk en zoeken versterking. We zetten bij ZB vol in op groei en zoeken met spoed een ervaren producer/ redactie-assistent. Nee, we noemen je geen duizendpoot of spin in het web. We zijn niet van de clichés en op deze functie past geen platgetreden etiketje.

Eerst even iets over ZB

We zijn een allround bureau voor communicatie en media en werken voor prachtige opdrachtgevers als T-Mobile, SNS Bank, BPD, PGGM, CROW, TenneT en Radboud UMC. Wij ondersteunen hen in de communicatie met klanten, opdrachtgevers, leden en medewerkers.

Wat we doen

Contentmarketing is ons specialisme en de prijzenkast zit inmiddels aardig vol. We zijn onder andere veelvoudig winnaar van de Grand Prix Content Marketing. Wat we doen laat zich in één zin samenvatten: opdrachtgevers helpen aan betrokken klanten en medewerkers door voor hen precies de goede, relevante content te maken.

Bij ZB bedenken we niet alleen de contentstrategie, maar we voeren die ook uit. We bedenken en maken bijvoorbeeld campagnes, contentplatforms, video-series, magazines en websites. En die zorgen bij onze opdrachtgevers voor harde resultaten; meer kennis, meer engagement, meer leads of een sterkere reputatie.

Wat houdt de functie in?

ZB is 16 m/v sterk en we werken vanuit een prachtig monumentaal pand in het centrum van Ede. Jij ondersteunt onze contentmanagers om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je regelt interviewkandidaten en zorgt voor locaties van fotoshoots en video’s. Als er een paarse opblaaskrokodil nodig is of een labrador-puppy voor een fotoshoot, regel jij dat. Je haalt de lievelingskoekjes van onze relaties bij de koffie en bestelt pizza’s als we overwerken. Je ontvangt klanten en neemt de telefoon aan. Je maakt afspraken met freelancers, zoekt stockbeeld en verstuurt bewijsexemplaren. Je archiveert en onderhoudt de contactendatabase. Je bewaakt planningen en denkt mee over mogelijkheden en onmogelijkheden bij projecten.

Dit ben jij…

  • MBO/HBO en minimaal 3 jaar ervaring als redactie-assistent of secretaresse (bij voorkeur in de media of bij een bureau)
  • Je hebt affiniteit met media, online en offline
  • Je kunt werken in een wervelstorm en toch overeind blijven staan
  • Je werkt graag in een klein team en neem je verantwoordelijkheden
  • Je bent klant- en servicegericht

Wat wij bieden…

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met zicht op een vast dienstverband
  • Aandacht voor je ontwikkeling, interne workshops en externe opleidingen en cursussen
  • Een ambitieuze, kritische en steeds veranderende omgeving.

Reageren

Lijkt het je wat? Meld je dan bij Annelies! Ze is bereikbaar via annelies@zb.nl of 03 18 61 12 46. Check op onze website ook nog ons profiel, onze cases en alle collega’s. Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer