Para VisieMaandblad ParaVisie, ‘spiritueel magazine’, dus bereid je voor! Uit een recent interview met Viola Holt: ‘RTL-presentatrice, ooit omroepster en nog véel meer. Wie verwacht dat zo’n bekende vrouw enigszins wereldvreemd is en zich verheft boven het gewone volk, kan ik geruststellen: Viola is zo heerlijk gewoon! Zo nuchter, zo wars van arrogantie. We gaan het vandaag echter niet hebben over haar stem en haar bekendheid. Nee, we willen weten wie Viola écht is en wat voor rol spiritualiteit in haar leven speelt’. Viola Holt wordt geïnterviewd in de serie ‘Bekend Nederland bekent’. Medium, paragnost en reiki master Thomas Woolthuis is haar gesprekspartner. Dat is dus driedubbelop. Viola: ‘Behandeling op afstand vond ik altijd onzin, totdat ik door een Boeddhist in Den Haag, ik woonde op dat moment in Mexico, een afstandsbehandeling kreeg. Wauw, dat kwam aan, zeg! Mijn buik begon te rommelen, ik werd slaperig. En precies op dat moment kreeg ik van hem een berichtje op de mail: ‘Je kunt wat gerommel voelen in je buik en slaperig worden, maar dat is niks hoor’. (…) Zo fantastisch dat dat zo maar kan, met reiki, toch? En dat met duizenden kilometers er tussen. Een van de mooiste ervaringen in mijn leven’.

Maar we gaan nog even door. Viola’s paranormale gevoeligheid is de laatste jaren zodanig toegenomen, dat ze inmiddels overledenen kan voelen. Ook staat ze in direct contact met haar gestorven moeder. Viola: ‘Haar antwoorden komen indirect tot me. Voorbeeld: als ik het moeilijk heb of ergens mee zit, dan hoor ik heel vaak muziek van Chopin op de radio. Je moet weten dat mijn moeder een begenadigd pianiste was en Chopin was haar lievelingscomponist’.

Genoeg Viola. Alhoewel de hardcore Paravisie-lezer er geen genoeg van kan krijgen. Het blad staat vol met Viola-achtige interviews en columnisten en reportages. Ik citeer wat kreten. ‘Bezoek uit onverwachte hoek’. ‘Echte eenzaamheid is het niet in verbinding staan met jezelf’. Spiritueel coach Myra (‘Van flapuit tot vergrootglas’) over haar tweelingziel-ervaringen: ‘Hoe Myra zichzelf herontdekte’. Op de cover van het huidige (juni) nummer: ‘Een spirituele kijk op Lyme’. ‘Verward: wat bezielt moordenaars?’ ‘Autistisch en Spiritueel’. ‘UFO’s boven Friesland!’. Geen slechte (ParaVisie) teksten, trouwens. Op de april-cover: ‘De magische wereld van Hans Klok’. In het mei-nummer: ‘Dubbele getallen, zie jij ze al?’ Net op het moment dat je voor het eerst op je telefoon kijkt, is het 10.10 uur. Je rekent af bij de bakker en het is 5,55 euro. Normaal valt zoiets je niet op, maar als je ParaVisie hebt gelezen kun je er niet omheen. De numeroloog: ‘De sterkste energieën zitten in de reeksen 11.11, 22.22, 33.33. En de leeftijd van iemand is belangrijk. Daarin is 66 het sterkst en daarna 33. Dit kunnen pittige jaren zijn: 66 is 6 keer 11, 3 keer 22, 2 keer 33. En als je vaak 5-en ziet heb je waarschijnlijk veel behoefte aan ruimte’.

Ik stop met lezen, het is kwart over drie. Nu je het zegt: precies 15.15 uur.

Citaten

‘Je moet je niks aantrekken van kinderen’ (Aart Staartjes, Sesamstraat, V-magazine)
‘Geteisem, schoften die van ons geld hun vrouwen siliconenborsten cadeau hadden gedaan’ (Mylène de la Haye werd opgelicht, Linda)
‘Jaarlijks wordt er in de wereld meer geld voor Monopoly-spellen gedrukt dan echt geld’ (Tijdschrift Verzamelen)
‘De gemiddelde vrouw kan niet langer dan 47 uur een geheim bewaren’ (Linda)
‘Ik heb een tatoeage, op mijn 47ste laten zetten: het monogram van Bach’ (Kees van der Spek, presentator Oplichters in Buitenland, Privé)
‘Mijn jongste zoon Jan zegt: Mijn vader, die is helemaal gek. Jan is een praatjesmaker, lijkt helemaal op mij’ (Beau van Erven Dorens, Wendy)

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Reageer