Meer dan een kwart van de leden zou Leefstijl, het ledenblad van Thebe Extra, missen als het niet er niet meer zou zijn. Deze conclusie komt uit een onderzoek dat de afgelopen maanden werd uitgevoerd onder de lezers van Leefstijl. Het ledenblad werd daarin erg positief beoordeel; een opsteker voor Thebe Extra. En voor ZB natuurlijk, dat het blad sinds 2005 maakt.

De meest opvallende conclusies uit het lezersonderzoek:

  • Twee derde van de 115.000 leden beoordeelt Leefstijl als ‘goed tot zeer goed’.
  • Maar liefst 26% van de leden leest het blad helemaal, van voor naar achter. Het merendeel, 37%, leest de voor hen interessante artikelen.
  • Geen van de leden beoordeelt het blad als slecht en de meesten kunnen geen verbeterpunten noemen.
  • Van Leefstijl worden de opmaak en schrijfstijl als beste beoordeeld.
  • Leden vinden de onderwerpen interessanter dan vier jaar geleden.
  • ‘Korte berichten’ is met 78% de meest gelezen rubriek uit het blad, gevolgd door de rubriek ‘Interview’ (70%) en ‘Mijn leven’ (67%).
  • 17% vindt dat het Leefstijl vaker dan vier keer per jaar uit zou mogen komen.
  • De interesse in ledenvereniging Thebe Extra is bij 16% van de leden toegenomen door het lezen van Leefstijl. Bij meer dan de helft van de lezers is de kennis over ledenvereniging Thebe Extra toegenomen door het lezen van Leefstijl.
  • De populairste activiteit na het lezen van het blad? Het invullen van de puzzel!

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Zo krijgen leden graag meer inhoudelijke en praktische informatie, zoals hulp bij het invullen van papieren, gezondheidstips en beweegoefeningen bij bepaalde beperkingen.

Over Leefstijl

Leefstijl is het ledenblad van Thebe Extra en verschijnt vier keer per jaar in een oplage van bijna 115.000 exemplaren. Het blad is exclusief voor leden. Het informeert over producten, diensten en kortingen en biedt herkenbare verhalen over mensen, waarmee de lezers zich kunnen identificeren.

Over Thebe Extra

Ledenvereniging Thebe Extra behartigt de zorgbelangen van de ruim 115.000 leden uit West- en Midden-Brabant. Mensen worden lid om met korting gebruik te kunnen maken van aanvullende producten, diensten en cursussen op het gebied van zorg en welzijn. De ledenvereniging is er voor haar leden als adviseur, belangenbehartiger en leverancier van cursussen, voorlichting en service aan huis. Daarnaast wil Thebe Extra een maatschappelijke bijdrage leveren aan het welzijn va

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Reageer