De PGGM&CO iPad-app is door het gezaghebbende Amerikaanse iMonitor uitgeroepen tot ‘Beste Nederlandse iPad-app 2011’. De app maakt deel uit van een communicatieplatform dat ook meerdere nominaties ontving bij de Grand Prix Customer Media.

PGGM&CO scoorde volgens iMonitor beter dan de magazine apps van gerenommeerde titels als VIVA, Veronica en Goedele. Het Amerikaanse bedrijf doet wereldwijd onderzoek naar de kwaliteit en prestaties van tablet-apps. iMonitor beoordeelt apps op functionaliteit, design en businessmodel.

PGGM staat bekend als innovatieve pensioenuitvoeringsorganisatie en was in 2010 een van de eerste bedrijven in Nederland met een iPad-app. Consumenten zijn inmiddels volledig gewend aan content op tablets en smartphones. Toch verloopt de transitie van printmagazine naar tabletmagazine bij veel merken minder snel dan verwacht. Bij ZB maken we voor diverse opdrachtgevers zowel eenvoudige pdf-to-tablet als volledig interactieve apps.

PGGM&CO_HR_660

PGGM is een uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen en beheert voor meer 140 miljard euro pensioenvermogen van ruim 2,4 miljoen werknemers en gepensioneerden. Daarvan zijn zo’n 600.000 mensen lid van de coöperatie. PGGM&CO biedt hen toegankelijke informatie over zorg, welzijn en financiën. Leden krijgen tal van kortingen en aanbiedingen.

De app van PGGM&CO is gratis te downloaden via iTunes<

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Meer over:

Reageer