Een prachtig bookazine van 100 pagina’s in vier talen. Met interviews, onderzoeken, opinies en reportages over gebiedsontwikkeling in Europa. Naadloos passend bij de merkstrategie, waarin het delen van grensoverschrijdende inzichten en ervaringen centraal staat. BPD geeft het uit. ZB maakt het. Het gezamenlijk ontwikkelde concept ontving de Grand Prix Content Marketing voor beste art direction en kreeg een nominatie voor de opvallende wijze waarop beeld wordt toegepast in het magazine.

BPD is als gebiedsontwikkelaar marktleider in Europa en maakt deel uit van de Rabo Vastgoedgroep. De missie van BPD is glashelder: Creating living Environments. Het ontwikkelen van gebouwen of woningen is niet het doel. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin mensen prettig wonen, werken, leven.

In de magazines is er onder andere aandacht voor de toenemende vergrijzing in Europa. Ook is er ruimte voor een bijzonder dubbelinterview met ontwerper/visionair Daan Roosegaarde en Walter de Boer, de CEO van BPD. Beeld speelt een belangrijke rol in het concept; het gehele magazine staat vol met foto’s, illustraties en infographics van (internationaal) bekende fotografen en illustratoren.

Lees meer op de website van BPD.

 

spread-2spread-1

p. 24_25

 

 

Share:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Meer over:

2 Responses to “Bookazine voor BPD”

  1. Nicoline Wolthuis

    Ook ik was onder de indruk van dit magazine. Maar niet alleen door de exposure, maar vooral ook door de inhoud. Het nummer dat ik las over vergrijzing was zondermeer actueel en correct. Het magazine coverde prima de uitdagingen rondom vergrijzing. Gefeliciteerd ZB.
    HG
    Nicoline Wolthuis, gerontoloog en journalist

    Beantwoorden

Reageer